Jeg har alltid hatt lett for å komme i kontakt med folk, og har hatt glede av å dele det jeg lærer og opplever med andre.

Klikk på knappene under. 

Foredrag Om meg - kontakt

Jeg sender nyheter og annet 1 - 2 ganger i måneden. 

Om meg

Jeg har jobbet i kommunikasjon, markedsføring og salg i mer enn 30 år.

Jeg har alltid hatt lett for å komme i kontakt med folk, og har hatt glede av å dele det jeg lærer og opplever med andre.

Jeg har hjulpet andre og har oppdaget at da får jeg hjelp av andre, uten at noen av oss fører regnskap over timer gitt eller fått. Dette nettstedet er der jeg deler mest.

Jeg har hatt stor glede av å bygge nettverk, og i desember 2016 ga jeg ut boken “Bedre Nettverking på 1-2-3” på Hegnar Media. Det er en av bare tre bøker om temaet på norsk.

Som ivrig nettverker var jeg også blant de første nordmenn (iflg headhunteren Per André Marum var jeg #3) som tok i  bruk LinkedIn, og ved årsskiftet 2004/05 holdt jeg det første kurset med tittelen “Smartere bruk av LinkedIn”.

Helt siden jeg i skolen ble bedt om å presentere gruppearbeidene, har jeg stått foran forsamlinger og presentert, holdt foredrag og kurs.

Og i jobbsammenheng har arrangert talløse kurs, seminar og kundearrangement. Både som presentatør og tilskuer har jeg lært mye om hva som kan gjøres bedre, og det ble til boken “Bedre Presentasjoner på 1-2-3”, som kom ut i april 2018.

Kontakt meg her

Jeg holder foredrag som skaper resultat for deg og dine kolleger

Kontakt via skjema under, ring på +47 9523 4608 eller [email protected] 

Jeg holder jevnlig foredrag og kurs innenfor tre hovedområder: 

  • Bedre Presentasjoner på 1-2-3
  • Bedre Nettverking på 1-2-3
  • Smartere bruk av LinkedIn på 1-2-3

Alle foredrag og kurs er lagt opp til å skape konkret forretningsnytte for deg og dine kolleger, og tilpasses i lengde og innhold.

Velg i skjema hva du er interessert i, fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter jeg deg snart.

Alle er velkommen!

Close

50% fullført

Bli bedre på presentasjoner! 

Fyll inn navn og epost og du vil i løpet av 10 dager får tilsendt 7 tips direkte til din innboks.